Spațiul

Grădina Lahovari a fost special creată pentru a-ți oferi o alternativă chic la spațiile clasice pentru petreceri. Bucură-te de 4000 de mp dichisiți cu flori, copaci, alei pietruite și spații inedite. Mobilier din lemn, alb, de bun-gust, desprinse din reviste. Simplitate și frumusețe naturală. O oază de liniște, departe de agitația urbană.

Pentru noi „less is more”, așadar găzduim un singur eveniment pe zi și nu există niciun alt loc pentru evenimente în apropiere. FOIȘORUL DIN GRĂDINĂ are 600 de mp. și poate primi până la 300 de invitați, ce pot dansa pe un ring generos, iar mobilierul nostru country-chic poate fi aranjat după placul inimii tale. Pentru o experiență cât mai completă, îți punem la dispoziție CĂSUȚA DIN POVESTEA VOASTRĂ, cu două dormitoare și un living generos, unde te poți aranja pe îndelete, dar și unde poți petrece noaptea nunții.


Oricând dorești, putem organiza în GRĂDINĂ locuri speciale pentru poze sau relaxare, unde să poți da frâu liber imaginației și entuziasmului. Toaletele pentru invitați sunt separate de cele ale personalului, iar parcarea poate găzdui între 70 și 80 de mașini.

Ne-am pregătit temeinic, cu două conexiuni la curent electric și un GENERATOR suficient de puternic să susțină întreg evenimentul, în caz că o pană de curent se poftește neinvitată. Iar dacă ești o fire romantică și dorești să petreci la lumina lumânării, îți vom îndeplini cu plăcere și această

dorință.

Dă-ne un like

Folosim module cookie pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru asigurarea unor funcționalități ale paginii web. Află mai multe.