Servicii

Dacă în viața ta se apropie o ocazie importantă și nu vrei să treci singur prin toate etapele planificării acesteia, aici vei găsi susținerea și inspirația de care ai nevoie. Înțelegem perfect emoțiile care te încearcă și importanța fiecărui detaliu.

MENIURILE noastre, create de un chef, pot fi servite tip bufet sau a la carte, cu toate serviciile incluse în preț (servire, barmani, veselă).

Putem compune împreună un meniu personalizat, care să mulțumească gusturile și preferințele tuturor invitaților. Ai un preparat care nu se regăsește în oferta noastra? Îl facem exact cum ți-l dorești!

Celor ce hotărăsc să-și unească destinele, le facem un DAR DE NUNTĂ pe măsură: diagrama sălii personalizată, name tag-uri care devin plic,

meniuri, farfurii suport, lumânări cu tot cu suport și un EVENT MANAGER pe toată durata petrecerii! Orice gând, oricât de îndrăzneț, poate deveni realitate, cu o planificare atentă și organizare impecabilă. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării, de la prima invitație trimisă, la cel mai mic aranjament floral.

Lucrăm cu furnizori aleși pe sprânceană și în timp, am adunat în jurul nostru fotografi, videografi, magicieni, dansatori, muzicieni și trupe, flair

bartenderi, floriști și nenumărați alți profesioniști, gata să te surprindă cu talentul și iscusința lor.

Dă-ne un like

Folosim module cookie pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru asigurarea unor funcționalități ale paginii web. Află mai multe.