Focaccia genovese
Vol-au-vent cu parfait din ficat de pui
Sparanghel cu prosciutto și parmezan
Ouă de prepeliţa cu caviar, icre de Manciuria și chives
Raffaello de brânzeturi în crustă de migdale
Terină de brânzeturi cu merișoare și caise în foaie de cașcaval
Tramezino cu somon marinat și rucola
Cub de pepene galben cu prosciutto
Salată de ţelina, măr și pui cu sos sweet chilli
Salată braziliană cu ananas, căpșuni, avocado și mix de salate
Filé de biban mediteranean servit cu sote de spanac și cartofi Duchesse
Sărmăluţe tradiţionale servite cu polenta în bacon, smântână și ardei iute
Pulpă de miel dezosată în ierburi aromatice
Tagliata de pui cu sos brun
Salată crocantă cu mocov
Cartofi gratinaţi cu broccoli
Folosim module cookie pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru asigurarea unor funcționalități ale paginii web. Află mai multe.