Sfere din brânză de capră în crustă de nucă crocantă
Icre roșii somon și ouă de prepeliță
Antipasto mediteranean de legume
Tartar de somon cu icre roșii
Cub Caprese
Terină de brânzeturi cu merișoare și caise în foaie de cașcaval
Cub de foie gras învelit în crustă din unt de cacao și jeleu de zmeură
Biscuite de parmezan cu piept de raţă afumat
Tartar de ton în con din aluat cu negru de sepie
Ruladă de pui cu brânză de capră și roșii seci
Coșuleţ cu icre negre
Salată cu raţă confiată
Scoică Saint Jacques și trunchi de doradă sau seebas servite cu varză kale, crocant de bacon, juice de soc cu proseco și piure de rădăcinoase
Sorbetto de lămâie
Piept de raţă in juice de citrice servit cu
smochină spicey, miniaturi de legume și sos de caramel sărat
Mușchi de vită
Piure de păstârnac cu trufe albe
Arancini de risotto
Dovleac copt în grăsime de rață
Juice de vițel și trufe negre
Folosim module cookie pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru asigurarea unor funcționalități ale paginii web. Află mai multe.