Grădina

Lahovari

Îți împărtășim entuziasmul!

Evenimente ieșite din tipare, pentru cei cu gusturi aparte.

thin

Suntem creatori de evenimente private și corporate și iubim ceea ce facem.

Mereu am căutat să oferim experienţe dincolo de așteptări, așa că în 2018 am venit cu experienţa noastră și am decis să transformăm un teren gol într-un spaţiu atipic, pentru evenimente chic.

Evenimente cum doar în filme ai mai văzut, dar niciodată în altă parte.

Numele Grădina Lahovari e nou, dar în spatele lui se ascund mulţi ani de experienţă în planificarea de nunţi, botezuri, petreceri private și evenimente corporate.

Experienţă care ne-a învăţat că entuziasmul și bunul-gust sunt cheia oricărui eveniment reușit.

De ani buni ne punem priceperea și pasiunea în slujba celor ce-și doresc experienţe de neuitat. Spunem „DA” oricăror provocări, pentru ca tu să fii mândru de eve- nimentul tău, la cele mai înalte standarde de exigenţă. Ne dorim să uiţi de toate grijile și să ai încredere că totul va fi așa cum ţi-ai imaginat sau, de ce nu, chiar mai spectaculos. La noi, orice dorinţă ai avea ea devine realitate.

Suntem alături de tine, pas cu pas, din clipa în care ne întâlnim să conturăm povestea, până la plecarea ultimului invitat. Orice gând, oricât de îndrăzneţ, poate deveni realitate, cu o planificare atentă și organizare impecabilă.

Într-o lume de evenimente corporate și evenimente private standardizate, dorim să devenim un etalon pentru organizare și originalitate. Și de ce nu, pe viitor să ne extindem cu un spaţiu asemănător.

Te invităm să descoperi pe web-siteul nostru, gradinalahovari.ro, diversitatea de Pachete Meniuri pe care le oferim. Îţi propunem o serie de idei inedite pentru tine și compania ta, pentru clienţi, angajaţi sau colaboratori. Suntem aici pentru a veni cu cea mai bună idee, pentru a personaliza evenimentul așa cum ţi-l dorești și pentru a-ţi oferi cea mai bună ofertă din punct de vedere calitate – preţ!

Grădina Lahovari a fost special creată pentru a-ţi oferi o alternativă chic la spaţiile clasice pentru evenimente. Bucură-te de 4000 de mp dichisiţi cu flori, copaci, alei pietruite și spaţii inedite. Mobilier din lemn, alb, de bun-gust, desprins din reviste. Simpli- tate și frumuseţe naturală. O oază de liniște, departe de agitaţia urbană.

Pentru noi „less is more”, așadar găzduim un singur eveniment pe zi și nu există niciun alt loc pentru evenimente în apropiere. FOIȘORUL DIN GRĂDINĂ are 600 de mp. și poate primi până la 200 de invitaţi, ce pot dansa pe un ring generos, iar mobilierul nostru country-chic poate fi aranjat după placul inimii tale. Pentru o experienţă cât mai completă, îţi punem la dispoziţie CĂSUŢA DIN POVESTEA VOASTRĂ, cu două dormitoare și un living generos, unde te poţi aranja pe îndelete.

Oricând dorești, putem organiza în GRĂDINĂ locuri speciale pentru poze sau relaxare, unde să poţi da frâu liber imaginaţiei și entuziasmului. Toaletele pentru invitaţi sunt separate de cele ale personalului, iar parcarea poate găzdui între 70 și 80 de mașini.

Suprafață totală

4000 mp


Suprafață foișor

600 mp


Capacitate

200 locuri la mese

500 locuri în picioare


Parcare

până la de 80 locuri


Facilități

sistem de sonorizare

videoproiector

lumini atmosferice

wifi

generator backup


Catering

bucatarie proprie cu meniu la cerere, bufet sau a la carte

Conferințe, lansări &

marketing events

Spaţiul generos de 4000 de mp dichisiţi cu flori, copaci, alei pietruite și spaţii inedite este ideal pentru evenimente de zi iar echipa noastră este aici ca să te ajute să pui în valoare conceptul pe care ţi-l dorești:

  • Candy bar creativ
  • Display rustic cu produse sau cadouri
  • Arcade florale și aranjamente decorative

Grow

in the Garden

La Grădina Lahovari, îţi oferim spaţiul ideal pentru work- shop-uri și cursuri corporate.

Departe de agitaţia biroului, într-un mediu relaxat și înconjuraţi de natură, participanţii se pot concentra pe prezentare și se pot bucura de facilităţile premium oferite de Grădina Lahovari.

Acces la flipchart, sunet, proiector și un bufet customizabil în funcţie de dorinţele companiei tale.

Brunch & Crunch

O alternativă la ședinţele corporate, cycle meetings sau întâlniri strategice: un set-up elegant și un bufet rafinat vă vor ajuta să puneţi la cale noile obiective ale companiei într-un mod mult mai plăcut și eficient.

Work

from the

garden

Înlocuiește work from home cu o zi de lucru în aer liber. Avem un spaţiu generos, wifi gratuit și o cafea delicioasă. Putem amenaja mese exterioare, colţuri de relaxare și chiar spaţiu privat pentru call-uri sau întâlniri. Avem opţiuni variate pentru meniuri de prânz, bufet cu patiserie, cafea sau băuturi fresh!

Outdoor

playground

Fie că vrei să îţi ajuţi echipa să se relaxeze, pregătești un teambuild- ing sau vrei să integrezi învăţarea prin joacă în pro- gramele companiei, Gradi- na Lahovari are un spaţiu verde generos și o echipă dornică să-ţi transforme viziunea în realitate. Îţi putem pune la dispoziţie o serie de set-up-uri, în funcţie de tema aleasă.

Team cooking

in the garden

Cauţi o reţetă nouă prin care să îţi ajuţi echipa să se relaxeze și să își dezvolte creati- vitatea? Chef Soso poate realiza concepte personalizate de team cooking ce vor pune la încercare imaginaţia și talentul colegilor.

În cadrul Atelierului de gătit, participanţii au șansa să înveţe cele mai importante trucuri în bucătărie, nivelul fiind adaptat astfel încât și cel mei neexperimentat bucătar sa-și găsească locul. Amuzamentul, interactivitatea, sănătatea și creativitatea vor fi la ele acasă la Gradina Lahovari!

Creative workshops

Aducem laolaltă întreaga echipa într-o zi de distracţie, relaxare și socializare în afara biroului. Cei mici sunt în centrul atenţiei, au ocazia să socializeze cu alţi copii și să petreacă timp de calitate cu părinţi, într-o locaţie cu iarbă verde și spaţii deschise. Nici adulţii nu se vor plictisi, iar pentru copii putem gândi un Meniu Special.

Family Day

Summer garden parties

Fie că vrei să îţi ajuţi echipa să se relaxeze, pregătești un team building sau vrei să integrezi învăţarea prin joacă în pro- gramele companiei, Gradina Lahovari are un spaţiu verde generos și o echipă dornică să-ţi transforme viziunea în realitate. Îţi putem pune la dispoziţie o serie de set-up-uri, în funcţie de tema aleasă.

Private club experience

Aducem laolaltă întreaga echipa într-o zi de distracţie, relaxare și socializare în afara biroului. Cei mici sunt în centrul atenţiei, au ocazia să socializeze cu alţi copii și să petreacă timp de calitate cu părinţi, într-o locaţie cu iarbă verde și spaţii deschise. Nici adulţii nu se vor plictisi, iar pentru copii putem gândi un Meniu Special.

• Întâmpinare cu șampanie

• Meniu canapeuri gourmet sau meniu a la carte la cerere

• Bar de brânzeturi / patiserie fină

• Selecție high-end de vinuri și băuturi premium

• Muzica live de atmosferă

• Servire

Taste the garden

Cauţi acea idee care sa îţi facă evenimentul memorabil?

De ce nu organizezi o degustare în grădină:

Vine tasting / Champagne tasting

Signature Cocktail / Mocktail companie

Barista in the garden

Coffee tasting

Craft beer tasting

Whiskey Tasting

FRIZZANTE BIKE

Dynamic garden

Vrei să adaugi un strop de creativitate evenimentului tău? Poţi încerca:

GELA-CICLETA

CAFECICLETA

Evenimente de seară

FOIȘORUL DIN GRĂDINĂ are 600 de mp. și poate primi până la 200 de invitaţi, ceea ce îl face perfect pentru evenimente de amploare precum Gale și Serate festive. Spaţiu poate fi personalizat în funcţie de profilul evenimentului iar MENIURILE noastre, create de Chef Soso, pot fi servite tip bufet sau a la carte, cu toate serviciile incluse în preţ (servire, barmani, veselă). La cerere putem oferi soluţii precum: scenă, lumini, covor roșu, garderobă, etc.

Grădina cu stele

Vrei un eveniment de seară cu adevărat deosebit? Fie că este vorba despre o cină festiva, un eveniment de tip cocktail sau o petrecere corporate, după căderea soarelui Grădina Lahovari se poate transformă într-un loc magic, acoperit cu o boltă de lumini strălucitoare.

Vă așteptăm!

Strada Ion Lahovari 9, Săftica, Ilfov

0745 147 766 – Dragoș Dumitrescu

Grădina Lahovari respectă toate prevederile de igienă și siguranţă, conform legislaţiei în vigoare.

Folosim module cookie pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru asigurarea unor funcționalități ale paginii web. Află mai multe.