Concept

Spațiul

Grădina Lahovari a fost special creată pentru a-ți oferi o alternativă chic la spațiile clasice pentru evenimente corporate sau evenimente private. Bucură-te de 4000 de mp dichisiți cu flori, copaci, alei pietruite și spații inedite. Mobilier din lemn, alb, de bun-gust, desprinse din reviste. Simplitate și frumusețe naturală. O oază de liniște, departe de agitația urbană.

Pentru noi „less is more”, așadar găzduim un singur eveniment pe zi (fie nuntă, botez, petrecerea companiei, majorat, sau orice alt eveniment privat) și nu există niciun alt loc pentru evenimente în apropiere. FOIȘORUL DIN GRĂDINĂ are 600 de mp și poate primi până la 200 de invitați, ce pot dansa pe un ring generos, iar mobilierul nostru country-chic poate fi aranjat după placul inimii tale. Pentru o experiență cât mai completă, îți punem la dispoziție CĂSUȚA DIN POVESTEA VOASTRĂ, cu două dormitoare și un living generos, unde te poți aranja pe îndelete, dar și unde poți petrece noaptea nunții.


Oricând dorești, putem organiza în GRĂDINĂ locuri speciale pentru poze sau relaxare, unde să poți da frâu liber imaginației și entuziasmului. Toaletele pentru invitați sunt separate de cele ale personalului, iar parcarea poate găzdui între 70 și 80 de mașini.

Ne-am pregătit temeinic, cu două conexiuni la curent electric și un GENERATOR suficient de puternic să susțină întreg evenimentul, în caz că o pană de curent se poftește neinvitată. Iar dacă ești o fire romantică și dorești să petreci la lumina lumânării, îți vom îndeplini cu plăcere și această dorință.

Extra-Chic

Spre deliciul tău și al invitaților, am completat peisajul cu câteva elemente colorate.

Pasionații de cafea, cu gusturi mai pretențioase sunt poftiți să viziteze CAFECICLETA, o tricicletă funky, cu un espressor profesional, manevrat

de un barista dedicat.

Pentru nostalgici am pregătit un CANDY BAR 100% „de casă”, cu produse tradiționale, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate.

Desigur, putem discuta și de un CANDY BAR tematic, odată ce te hotărăști la o anume temă, din multele pe care ți le putem propune. Iar COFETARUL nostru experimentat te poate ajuta să creați împreună gusturile și aromele pe care ți le dorești, pentru a da extra savoare petrecerii.

Cum imaginația nu are limite și culoarea ne definește, putem completa decorul cu un DONUT WALL cu care vei experimenta dragostea la prima

degustare.

Pentru un plus de rafinament, te încântăm cu un CHEESE BAR cu brânzeturi fine, struguri și nuci iar în CHARCUTERIA noastră vei degusta

bunătăți savuroase, din diverse colțuri ale lumii.

Pentru oaspeți însetați avem și o ROABĂ CU BERE artizanală sau premium, sau VINURI atent selecționate, dintr-o cramă aleasă. Și nu în ultimul rând, avem și un CIGAR BAR, care le va satisface „fumurile” tuturor pasionaților de trabucuri. Îmbogățite de aroma unui coniac vechi sau a unui whisky afumat.

Servicii

Dacă în viața ta se apropie o ocazie importantă și nu vrei să treci singur prin toate etapele planificării acesteia, aici vei găsi susținerea și inspirația de care ai nevoie. Înțelegem perfect emoțiile care te încearcă și importanța fiecărui detaliu.

MENIURILE noastre, create de un chef, pot fi servite tip bufet sau a la carte, cu toate serviciile incluse în preț (servire, barmani, veselă).

Putem compune împreună un meniu personalizat, care să mulțumească gusturile și preferințele tuturor invitaților. Ai un preparat care nu se regăsește în oferta noastra? Îl facem exact cum ți-l dorești!

Celor ce hotărăsc să-și unească destinele, le facem un DAR DE NUNTĂ pe măsură: diagrama sălii personalizată, name tag-uri care devin plic,

meniuri, farfurii suport, lumânări cu tot cu suport și un EVENT MANAGER pe toată durata petrecerii! Orice gând, oricât de îndrăzneț, poate deveni realitate, cu o planificare atentă și organizare impecabilă. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării, de la prima invitație trimisă, la cel mai mic aranjament floral.

Lucrăm cu furnizori aleși pe sprânceană și în timp, am adunat în jurul nostru fotografi, videografi, magicieni, dansatori, muzicieni și trupe, flair

bartenderi, floriști și nenumărați alți profesioniști, gata să te surprindă cu talentul și iscusința lor.

Folosim module cookie pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru asigurarea unor funcționalități ale paginii web. Află mai multe.