Cine suntem

Suntem creatori de evenimente private și corporate și iubim ceea ce facem. Mereu am căutat să oferim experiențe dincolo de așteptări, așa că în 2018 am venit cu experiența noastră și am decis să transformăm un teren gol într-un spațiu atipic, pentru evenimente chic. Evenimente cum doar în filme ai mai văzut, dar niciodată în altă parte.

Filmele pe care le-ai văzut înainte să-ți planifici petrecerea. În Grădina Lahovari poți dansa în tălpile goale pe iarbă, după ce ai savurat cea mai fină șampanie. Poți râde în voie, sub clar de lună, în timp ce invitații tăi se distrează într-un decor de poveste, serviți ca-n marile restaurante.

Numele Grădina Lahovari e nou, dar în spatele lui se ascund mulți ani de experiență în planificarea de nunți, botezuri, petreceri private și evenimente corporate. Experiență care ne-a învățat că entuziasmul și bunul-gust sunt cheia oricărui eveniment reușit.

Folosim module cookie pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru asigurarea unor funcționalități ale paginii web. Află mai multe.